NAČIN TRANSPORTA

SIGURNOST I UDOBNOST

Raspolažemo sa dva klimatizovana vozila, koja su specijalno opremljena za prevoz kućnih ljubimaca, bilo da je u pitanju Čivava ili Bernandinac. Posedujemo transportere koji su prilagođeni prevozu pasa i maca svih veličina. Životinje prevoze vozači sa dugogodišnjim vozačkim iskustvom, koji su ljubitelji životinja i pomoći će Vam oko unošenja i iznošenja pasa iz vozila kao i oko prenosa do stana.

Prevoz maca Beograd

PREVOZ U INOSTRANSTVO

Prevoz obavljamo na teritoriji Beograda, na međugradskim relacijama bilo gde u Srbiji, kao i u inostranstvu. Ako Vam je potrebna selidba u inostranstvo za članove porodice i ljubimce, obratite nam se sa Vašim zahtevom i rado ćemo vam izaći u susret. Takođe, ukoliko želite da udomite ljubimca, slobodno nam se obratite oko organizacije prevoza sa bilo koje destinacije u Evropi.

Prevoz ljubimaca u insotranstvo

CENA

Cenu prevoza formiramo na upit, u zavisnosti da li je vožnja u jednom smeru ili je uključen i povratak, kao i da li je reč o gradskoj, međugradskoj ili međunarodnoj relaciji. Poželjno je rezervisati vožnju dan ranije, ukoliko postoji mogućnost za to.