Transport kućnih Ljubimaca

Naše Pristupanje Ljubimcima

Pet Taxi Beograd već 15 godina pruža usluge prevoza kućnih ljubimaca na teritoriji Beograda, Srbije i Evrope. Sigurno ste se do sada susreli sa tim da svog ljubimca trebate da odvedete kod veterinara, na izložbu, u šetnju, u goste, a da nema ko da Vas preveze. Veliki broj taksista ne želi da prevozi kućne ljubimce ili ima posebne uslove u vezi sa veličinom ili vrstom. Mi nemamo! Budite slobodni da nas pozovete kada god Vam je to potrebno i gde god da Vam je potrebno.

Prevoz pasa

Nastojimo da se u toku vožnje vaši ljubimci osećaju sigurno. Ukoliko niste u mogućnosti da se vozite sa njima, naš vozač će brinuti da ne osete vaš nedostatak tokom vožnje.

Na vaš zahtev pregled kod veterinara ćemo sačekati sa vama.

Kad su u pitanju duža putovanja, povedite računa o ishrani, potrudite se da vaš ljubimac ima lagan obrok najkasnije dva sata pre početka puta. Molimo vas da nas obavestite ako je vaš pas mlađi od 3 meseca ili nije primio sve potrebne vakcine i revakcinu, da bi pripremili posebne uslove bezbednog prevoza za vaše štene. Potrebno je da nam naglasite pri zakazivanju vožnje da li vaš ljubimac boluje od neke od sledećih bolesti: štenećak,. parvoviroza (mačija kuga), leptospiroza, zarazni hepatitis, besnilo; da bi pripremili posebne uslove bezbednog prevoza. Pri prevozu maca, potrebno je da nam naglasite da li imate svoj transporter ili da vam mi obezbedimo isti.

Prevoz pasa Beograd